Szexi harcos lányok fehérneműben a pályán - Fehérnemű Divat Magazin

Fehérnemű Divat Magazin

2016. május 31.
Ma Angéla, Petronella napja van.

Fehérnemű divat
Fehérnemű divat magazin - Facebook Fehérnemű divat magazin - Twitter Fehérnemű divat magazin - YouTube

Szexi harcos lányok fehérneműben a pályán

GA

Szerző: Fehérnemű Divat Magazin
2010. május 17., hétfő 17:59

Fehérnemű divat magazin - Szexi harcos lányok fehérneműben a pályán

Az új őrület más dimenzióba helyezi az amerikai focit, szexi csajok nyúzzák egymást a pályán. Sokak szerint ez az amerikai foci új jövője, szerinted?

A fehérneműs foci, mint annyi liga a női football történetében, egy bemutató mérkőzésből alakult ki még 2004-ben. A történelem első fehérneműs foci meccsén két csapat, a Team Dream és a Team Euphoria mérte össze tudását. A mérkőzést 6-0-ra a Team Euphoria nyerte.

Ebből a meccsből nőtt ki a "Lingerie Football League", először mindössze négy csapattal. Az első fehérneműs mérkőzés főszponzora nem kissebb név, mint a Dodge autómárka volt. A cég azonban sajnos a súlyos kritikáknak betudhatóan hamar kihátrált a támogatók közül.

A csapatok szinte kizárólag modellekből és Playboy lányokból álltak, de korábban modellként dolgozó színésznők is be-beálltak labdázni, mára azonban valljuk be őszintén egy igen erőteljes és szinvonalas, már-már férfiakat is meghazuttoló momentumokat tatalmazó show-t mutatnak be szexi fehérneműben a lányok.

Szerintetek überelhetik valaha a férfiak játékát? Nem hiszem...

Végezetül néhány kép és egy videó, amit érdemes megnézni, valóban gyönyörű látványt nyújt a játékuk. Hajrá lányok! :P

 

 

Címkék: fehérnemű, foci, női football, szexi


Kapcsolódó képek

Fehérneműs női amerikai fociKapcsolódó videók

LFL - Ízelítő a női fehérneműs amerikai fociból

LFL - Ízelítő a női fehérneműs amerikai fociból

Mondd el a véleményed a cikkel kapcsolatban!


captcha
Új kód generálásához kattintson ide!

jpyRgZLb - 2012. szeptember 27., csütörtök 23:04

Fehérnemű divat

JPBXhZ , [url=http://mehnrvhuwwnj.com/]mehnrvhuwwnj[/url], [link=http://woencubqdkuv.com/]woencubqdkuv[/link], http://isbngvbcghct.com/

GNeBGlaFwIOxluJBsIT - 2012. szeptember 27., csütörtök 11:31

Fehérnemű divat

nRQjkc <a href="http://bdrrmddiiaus.com/">bdrrmddiiaus</a>

mdoeaDOCavZGDFJQDgN - 2012. szeptember 25., kedd 23:08

Fehérnemű divat

rfkzza , [url=http://pzlcobtkvupz.com/]pzlcobtkvupz[/url], [link=http://lrkuhdlyasrn.com/]lrkuhdlyasrn[/link], http://zjtryufxzgou.com/

jBfOjqPlQBuvr - 2012. szeptember 25., kedd 00:16

Fehérnemű divat

7kwBq6 <a href="http://obfvescmnnso.com/">obfvescmnnso</a>

HBwNvlBMwqaUSkdKLWG - 2012. szeptember 24., hétfő 07:02

Fehérnemű divat

Eight imperatives? If you fololw the history of agricultural assistance you'll see that African countries have traveled the 360 degrees of these imperatives according to the years of assistance, some of it dating back as far as the 1920s when similar recommendations were made in favor of Nigerian rubber farmers. First, most of these recommendations have been deemed less than cost effective. Second, in my humble opinion after 20 years studying the sector, perhaps one or two at most of your ideas need to be pursued while monitoring costs at a level that is free of government confusion probably by the private sector partners most interested in sustainable results. I do agree, however, that research is severely underfunded in many strategic crops, most notable in Cote d'Ivoire (from which I hail) is cocoa where most of the 2,000,000 ha under cultivation needs to be replanted in order that increasing demand be met. The alternative, neglecting research and farmer training (my case for imperative priorities) is continued land leasing on a large scale while the Chinese, Japanese and others bring in-house technology to rice, palm oil and other staples, rendering Africans landless on their own continent.

Bejelentkezés

Elfelejtettem a jelszavam
Regisztrálok az oldalra

Fehérnemű képek

A világ legdrágább fehérneműi

A képek az elölgombolós bugyiről és a világ legnevesebb divattervezőinek fehérnemű kolleckiójából. Ebben a világban a melltartó alsó ára 100 dollár és a felső....

Lady Gaga villant, fehérneműs képek

A méltán híres pop sztár Lady Gaga kihívó stílusa és egyedi hangszíne mellett koncertjein és megjelenésein is igen nagy feltűnést kelt kihívó, szexi fehérneműivel és exhibicionizmusával.

Harisnya, fűző, body

MICROENERGEN body

Szép merevítő nélküli body testkontrol gumírozással a derék és csípő tájon a német ANITA cégtől. Vállpántja elől szélesebb, hátul keskeny és állítható. Alapanyaga speciális Meryl micro szálas anyag, ami rendkívül strapabíró és kiváló alátámasztás biztosít. Két színben feketében és elefántcsont színben novembertől rendelhető.

21.380,- Ft

OCCASIONS harisnyatartós míder

Nagyszerű és csábító alkalmi viselet. A míder esküvőre, alkalmi- és báli ruhákhoz remek kiegészítő. Occasions merevítős harsnyatartós míder D-G kosárig három színben is kapható.

25.790,- Ft
Fehérnemű divat magazin